TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 15 sie 2018, o 12:42

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 paź 2017, o 16:18 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2017, o 10:34
Posty: 14
Lokalizacja: Zabrze
Marka: toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1,8 Benzyna
Nie wiem czy to dobry dział , ale zapytam . Jak zaprogramować przednie szyby aby po naciśnięciu otwierały się same i podnosiły , żeby nie trzymać tego przełącznika do chwili zamknięcia lub otwarcia . Mam Toyotę t27 z 2012 jedni mi mówili trzymaj 3 sekundy w dół i do góry inni 6 sekund i to nic nie działa . Na tym przełączniku od kierowcy nie ma napisane AUTO i tu nie wiem czy w ogóle się da zaprogramować . Jeśli ktoś z was wie jak to zrobić i podpowie to bardzo dziękuję .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2017, o 16:43 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2017, o 10:34
Posty: 14
Lokalizacja: Zabrze
Marka: toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1,8 Benzyna
Coś znalazłem , ale nie wiem jak usunąć ten post co napisałem o tych szybach


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2017, o 18:16 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 25 sty 2015, o 22:19
Posty: 277
Pochwały: 6
Marka: Toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 2.0 benzyna CVT
No to napisz co znalazłeś, będzie dla kogoś co będzie miał taką zagadkę jak Ty.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 paź 2017, o 20:41 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2017, o 10:34
Posty: 14
Lokalizacja: Zabrze
Marka: toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1,8 Benzyna
to znalazłem :: ale jutro sprawdzę czy to działa
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 lis 2017, o 12:57 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2017, o 21:17
Posty: 263
Lokalizacja: Podkarpacie/ DE
Pochwały: 10
Marka: Toyota
Model: Avensis T27 FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1.8 2ZR-FAE
nie dało się zrobić Print-screen zamiast zdjęcia? :sciana: :hahaha:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2017, o 20:05 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 wrz 2017, o 10:34
Posty: 14
Lokalizacja: Zabrze
Marka: toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1,8 Benzyna
haahahah no jak bym wiedział jak to bym zrobił ,,,. Ale to nie działa próbowałem kilka razy i LIPA


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 lis 2017, o 20:53 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sty 2017, o 21:17
Posty: 263
Lokalizacja: Podkarpacie/ DE
Pochwały: 10
Marka: Toyota
Model: Avensis T27 FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2012
Silnik: 1.8 2ZR-FAE
kangur00 napisał(a):
haahahah no jak bym wiedział jak to bym zrobił ,,,. Ale to nie działa próbowałem kilka razy i LIPA
Spoko. Na przyszłość polecam taki programik jak Snipping Tool (po polsku Narzędzie Wycinanie) który jest domyślnie wbudowany w windsowsie;) bardzo pomocny i w pasku zadań znajdziesz go bez problemu.

PS. Podane rozwiązanie działa?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda