FORUM AVENSIS Strona Główna FORUM AVENSIS
Forum miłośników Toyoty Avensis...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Portal
2010-07-29, 11:53
Verso czy Avensis
Autor Wiadomość
verso10
Nowicjusz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2010-07-29, 11:51   Verso czy Avensis [Cytuj]

Witam
Przymierzam się do zakupu Toyoty i nie jestem do końca zdecydowany czy brać Toyotę Verso czy Avensis w kombii. (na firmę)
Wybór wersji już padł, bo będzie to sol plus, na silnik również jestem zdecydowany, bedzie to benzyna 1.8 vvti ze skrzynią multidrive s.
Za verso przemawia, że ma homologację na 5 osob, a avensis tylko na 4. Poza tym cena jest praktycznie ta sama. Z drugiej strony od dlużeszego czasu jeżdze Oplem Zafirą A, stąd większe przekonanie od verso. Czy jesteście zadowoleni z tej skrzyni ctv, bo nie miałem jeszcze okazji innym automatem niż dsg jeźdźić.
Co proponujecie?

A i jeszcze nie wiem czy wybrac się do salonu w Lesznie czy Lubinie, jakieś doświadczenia?

Mam też pytanie czy przy płatności gotówką/przelewem mogę liczyć na jakiś rabat? Ewentualnie czy w trakcie kupna można wynegocjować jakiś rabat?
Postaw piwo autorowi tego posta

natterr
Coś wie...

Piwa: 5/5
Wysłany: 2010-07-29, 13:34   Re: Verso czy Avensis [Cytuj]

verso10 napisał/a:
Witam
Przymierzam się do zakupu Toyoty i nie jestem do końca zdecydowany czy brać Toyotę Verso czy Avensis w kombii. (na firmę)
Wybór wersji już padł, bo będzie to sol plus, na silnik również jestem zdecydowany, bedzie to benzyna 1.8 vvti ze skrzynią multidrive s.
Za verso przemawia, że ma homologację na 5 osob, a avensis tylko na 4. Poza tym cena jest praktycznie ta sama. Z drugiej strony od dlużeszego czasu jeżdze Oplem Zafirą A, stąd większe przekonanie od verso. Czy jesteście zadowoleni z tej skrzyni ctv, bo nie miałem jeszcze okazji innym automatem niż dsg jeźdźić.
Co proponujecie?

A i jeszcze nie wiem czy wybrac się do salonu w Lesznie czy Lubinie, jakieś doświadczenia?

Mam też pytanie czy przy płatności gotówką/przelewem mogę liczyć na jakiś rabat? Ewentualnie czy w trakcie kupna można wynegocjować jakiś rabat?

Na forum jest dosc sporo do poczytania o rabatach przy zakupie - przejrzyj.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
verso10
verso10
Nowicjusz

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2010-07-29, 17:51    [Cytuj]

Sam już nie wiem, ale po dzisiejszej lekturze forum jestem bliżej ave!
Postaw piwo autorowi tego posta

[ ODPOWIEDZ ]