|
[t22] Lewe lusterko do t22 przed FL |
| Autor |
Wiadomość |
Slomek
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-02-02, 22:07 [t22] Lewe lusterko do t22 przed FL
|
[Cytuj]
|
|
Witam szanowne grono forumowiczów. Mam Toyotę jw wersja kombi i dziś niestety po małej stłuczce (obcierce straciłem lewe lusterko wkład pobity, obudowa zmasakrowana i tu problem, chcę je kupić w miarę tanio (czyt. nie w ASO gdzie pewnei zaśpiewają jakąś astronomiczną cene) i nie wiem czy lusterko z wersji 97-99 bedzie pasować, na co zwrucić uwagę szukając tego na allegro?
Pozdr
Tomek |
_________________ AVE |
| Ostatnio zmieniony przez wrc 2010-02-06, 08:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
grzechu
Zaawansowany oszukiwacz :)

Pomógł: 10 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 629 Piwa: 25/39 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 2010-02-02, 22:33
|
[Cytuj]
|
|
| Będzie pasować - masz model przed FL. Jak chcesz kupić tanio (czyt. na Allegro) sam wkład i jeszcze grzany, asferyczny od kierowcy to będziesz miał ciężko. Swego czasu też miałem do wymiany i takowego nie znalazłem. Musiałem kupić zamiennik, same lustro - podgrzewany, ale już nie asferyczny. Z anglików z lewej jest zwykły, nie asferyczny. |
|
|
|
|
Slomek
Nowicjusz

|
|
|
|
|
grzechu
Zaawansowany oszukiwacz :)

Pomógł: 10 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 629 Piwa: 25/39 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 2010-02-03, 14:46
|
[Cytuj]
|
|
| Będzie dobre, tylko nie wiadomo jakie jest szkło - asferyczne czy zwykłe - chyba, że Ci to nie robi różnicy. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Slomek |
 |
Slomek
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-02-06, 15:00
|
[Cytuj]
|
|
Kupiłem zamiennik w sklepie i tak jak grzechu napisał nie jest to lustro asferyczne tylko normalne ( aktualnie po samodzielnym montarzu ), na allegro znalazłem lustra asferyczne do AVE ale pozostaje kwestia montarzu, czy wogóle da się to zastąpić, bo przecież nie nakleję na to zwierciadło które aktualnie siedzi w lusterku. Przy okzaji podam ciekawostkę a ASO w Markach cena lusterka to 585 pln za wkład i 185 obudowa i to cena netto masakra jakaś. Jeszcze tylko te listwy boczne na drzwiach, lekka blacharka i lakiernik i bedzie wyglądać jak dawniej moja czarna perełka |
_________________ AVE |
|
|
|
|
|
|