TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 15 gru 2017, o 12:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 wrz 2016, o 21:59 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 9 sie 2016, o 09:29
Posty: 1
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2006
Silnik: 2.0 benzyna
Klimatyzacja dziwnie się zachowuje, głównie na luzie (niskie obroty). Ekran zapala się i gaśnie, czasem tylko na chwile czasem kilkanaście razy. Zmienia się też jasność ekranu. Oczywiście wraz z zachowaniem ekranu zanika praca dmuchaw. Efektowi towarzyszy "cykanie" ze skrzynki bezpieczników. Na razie nie zauważyłem żeby podobny problem się pojawiał przy zwykłym nawiewie. Zrobiłem nagranie jak to wygląda - link: https://we.tl/BDoeXMjxOs

Gdy zatrzymałem się po przejechaniu ok 30 km i wrzuciłem luz wystąpiło zachowanie widoczne w nagraniu. Po wciśnięciu pedału gazu na ok 3 tys obrotów wyświetlacz pokazywał normalne odczyty po puszczeniu pedału gazu znowu miganie.

Gdzie może być problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda