TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 16 lis 2018, o 17:31

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 maja 2018, o 20:34 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 24 maja 2018, o 20:25
Posty: 1
Marka: Toyota
Model: Avensis
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2001
Silnik: D4D 110 KM
Witam

Jestem nowy na forum, więc witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Dwa miesiące temu nabyłem Avensis T22 D4D i mam problem z tym samochodem. Otóż gdy ruszam rano to nie ma żadnych problemów. Odpalam, jadę do pracy, stawiam samochód na parkingu i wszystko jest w porządku.
Kłopoty zaczynają się po południu, gdy samochód stoi kilka godzin na nasłonecznionym parkingu. Po uruchomieniu silnika samochód często gaśnie. Osobiście stawiam na jakiś czujnik temperatury bądź przepływomierz.
Wiem, najlepiej podłączyć się pod komputer i sprawdzić co się dzieje. Problem polega na tym, że wszyscy mechanicy w okolicy są non-stop zajęci i żaden nie może znaleźć chwili na zajęcie się tym autem.

Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem (nie mam na myśli mechaników bez wolnych terminów :D )?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda