TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 25 maja 2018, o 22:41

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2010, o 00:20 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2010, o 00:03
Posty: 154
Lokalizacja: Radom
Witam
Mam pytanie czy mozna dograc polski jezyk do TNS 300?Mapy mam z Polska,ale gada i jest wszystko po angielsku,niestety polskiego nie ma do wyboru.Moze da sie jakos dograc?
Oraz czy da sie ustawic aby na wyswietlaczu byla tylko nawigacja,a nie tak jak mam teraz navi i komp pokladowy razem(ekran na pół).Jezeli tak to jak to zmienic?
Avensis 2004
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2010, o 12:17 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 23 lip 2008, o 11:24
Posty: 182
Lokalizacja: Trzebinia
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Rocznik: 2004
Silnik: D-4D
suprnowa napisał(a):
Witam
Mam pytanie czy mozna dograc polski jezyk do TNS 300?Mapy mam z Polska,ale gada i jest wszystko po angielsku,niestety polskiego nie ma do wyboru.Moze da sie jakos dograc?
Oraz czy da sie ustawic aby na wyswietlaczu byla tylko nawigacja,a nie tak jak mam teraz navi i komp pokladowy razem(ekran na pół).Jezeli tak to jak to zmienic?
Avensis 2004
Pozdrawiam


Na Allegro była kiedyś taka aukcja, na której można było sobie zmienić język za 350 złotych. Ale to chyba grzebanie w sprzęcie, normalnie nie można zmienić.

Ustawić całego ekranu jako nawigacji tez się nie da, możesz jedynie zamieniać miejscami komp z navi (przytrzymując dłużej klawisz display).

Tu masz link do aukcji:
allegro


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2010, o 10:17 
Offline
Coś wie...
Coś wie...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sie 2009, o 14:38
Posty: 171
Lokalizacja: Olsztyn/ Gdańsk
Marka: Toyota
Model: Avensis T22 FL
Rocznik: 2002
Silnik: 1,6 vvti
Witam
Rodzice mają Ave 2006 przed fl, ale nigdzie nie mogę znaleźć napędu od tej monochromatycznej nawigacji. Od sprzedawcy dostaliśmy płytę z nawigacją, więc chyba napęd powinien być, ale gdzie? Sprawdzałem w schowku, pod siedzeniami, w bagażniku. Jak by ktoś wyjął to chyba przewód gdzieś by wystawał.
pozdrawiam

_________________
Zobacz i skomentuj moją Avensis


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2010, o 21:03 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 16 mar 2010, o 20:22
Posty: 7
Lokalizacja: Przemyśl
Wilin napisał(a):
Witam
Rodzice mają Ave 2006 przed fl, ale nigdzie nie mogę znaleźć napędu od tej monochromatycznej nawigacji. Od sprzedawcy dostaliśmy płytę z nawigacją, więc chyba napęd powinien być, ale gdzie? Sprawdzałem w schowku, pod siedzeniami, w bagażniku. Jak by ktoś wyjął to chyba przewód gdzieś by wystawał.
pozdrawiam


Witam.
Ponoć mam nawigację generation 01 czy jest dostępna do niej mapa Polski? Jak tak to prosiłbym o link.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2010, o 21:57 
Offline
Zaawansowany
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2009, o 19:50
Posty: 638
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 4
Marka: Toyota
Model: T25FL > T27FL2
Rocznik: 2016
Silnik: 2ZR-FAE
bodek256 napisał(a):
Witam.
Ponoć mam nawigację generation 01 czy jest dostępna do niej mapa Polski? Jak tak to prosiłbym o link.


Jak chcesz nowe to:
http://www.toyota-mapupdates.eu/ - 160 euro, w ASO ok 700zl
W kroku gdzie wpisuje sie kod wybierz 86271 wpisz 24122
Do tej navi sa plyty PZ485-X01EU-09
Moze allegro, ebay. Na allegro sa najczesciej plyty do nowszej generacji, PZ485-X03EU-09 i te nie beda dzialac.
Nie wiem czy "kopie" dzialaja, niestety w mojej nie i chociaz na codzien nie pirace, to w tej sytuacji uwazam, ze 700zl co rok jak ktos chce aktualne mapy, to jest zwykle naciaganie.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 maja 2010, o 18:32 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 27 kwi 2009, o 23:36
Posty: 173
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: T25
Rocznik: 2008
Silnik: 2.0 vvti
Kupowanie map z przed 2008 roku nie ma najmniejszego sensu. Są tak ubogie, że nie dał bym za nie nawet 10zł

Biorąc pod uwagę obecne ceny tanich nawigacji z ich możliwościami zestaw aktualnych płyt za 700zł do nawigacji fabrycznej (dość lipnej) jest kompletnym kosmosem.

_________________
pozdrawiam
Tomek Toost


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2010, o 01:21 
Offline
Zaawansowany
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2009, o 19:50
Posty: 638
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 4
Marka: Toyota
Model: T25FL > T27FL2
Rocznik: 2016
Silnik: 2ZR-FAE
Cytuj:
Kupowanie map z przed 2008 roku nie ma najmniejszego sensu. Są tak ubogie, że nie dał bym za nie nawet 10zł

dokladniej E11 czyli 2008-2009 to minimum jakie warto kupic jezeli juz jest nawigacja. Wczesniejsze maja slabe pokrycie i blokade podczas jazdy
Cytuj:
Biorąc pod uwagę obecne ceny tanich nawigacji z ich możliwościami zestaw aktualnych płyt za 700zł do nawigacji fabrycznej (dość lipnej) jest kompletnym kosmosem.

lipnej nie lipnej, ma spelniac swoje zadanie i generalnie wole ja miec niz nie miec, bo jednak wiele razy mi pomogla. Za leniwy jestem zeby cos montowac, wlaczac, wyciagac i taka navi to pod tym wzgledem plus.

Ogolnie nastepne auto tez kupie z fabryczna nawigacja.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2010, o 15:01 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2007, o 00:18
Posty: 2742
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: T22 & T27
Rocznik: 2009
Silnik: 4A-FE & 3ZR-FAE
Ktoś już aktualizował mapy do wersji 2009-2010 w dużej nawigacji HDD z T27 ?
Ile taka impreza kosztuje i czy są jakieś widoczne różnice?

[ Dodano: 2010-05-24, 19:05 ]
To może sam sobie odpowiem, bo pytałem się przy okazji przeglądu.

Jest nowa wersja 2009-2010, nie wiadomo co zmienili o ile w ogóle coś zmienili. Kupuje się jakiś klucz przez Toyota Europe, później idzie się z nim do ASO i tam wgrywają nową wersję map. Taka impreza kosztuje chore 730zł + ok.200zł za samo wgranie map!!!
No cóż czekamy na frajera co kupi te mapy u nich. :nuda:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2010, o 22:02 
Offline
Zaawansowany
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2009, o 19:50
Posty: 638
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 4
Marka: Toyota
Model: T25FL > T27FL2
Rocznik: 2016
Silnik: 2ZR-FAE
no to ladna lipa, ciekawe czy mozna jakos sobie poradzic samemu...

Ja generalnie nie narzekam na koszt plyt DVD, drugi raz kupilem nowe za niewiele wiecej niz sprzedalem stare. A wszystko ponizej polowy ceny ASO.

Co ciekawe przy ostatniej wizycie w ASO pan zachwalal nowy system na karty SD i ze tam to juz tyle nie kosztuje, ale widac zwyczajowo niedoinformowany.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2010, o 22:47 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2009, o 19:40
Posty: 5403
Lokalizacja: BW
Pochwały: 267
Marka: kia
Model: carens
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2.0 gnojowka
ja się zbieram na te nowe mapy do mojej T25 (w tej chwili mam 2008-2009 i nie mam np. Opola ani ul. we Wro, gdzie mieszkam :-D ), ale nie zakupię ich dopóki nie przetestuję- i nie zakupię jak będą miały duże braki (PL)... a przetestować nie mogłam (nie wiem jak teraz- muszę się przypomnieć), ponieważ były w terenie, w pierwszym kwartale tego roku...
koszt- 160 €

_________________
pzdr, niereformowalna honey :jezyk:
Obrazek

"Jeśli nie masz nic do powiedzenia, nie ubieraj tego czynu w słowa!"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2010, o 03:08 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2007, o 00:18
Posty: 2742
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: T22 & T27
Rocznik: 2009
Silnik: 4A-FE & 3ZR-FAE
adam_12 napisał(a):
pan zachwalal nowy system na karty SD i ze tam to juz tyle nie kosztuje, ale widac zwyczajowo niedoinformowany.

Nawigacja na karty SD to inna para kaloszy. Ja mówię o dużej nawigacji za 6,5tys.zł z dyskiem 40GB. Tu mapy się wgrywa przez specjalne złącze podobne do firewire.
Mam nadzieję, że bratnie dusze z Rasiji złamią tą nawigację i będzie można sobie wgrywać wszystko z własnego notebooka.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2010, o 09:09 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 27 kwi 2009, o 23:36
Posty: 173
Lokalizacja: Warszawa
Marka: Toyota
Model: T25
Rocznik: 2008
Silnik: 2.0 vvti
Następna moja avensis z pewnością nie będzie miała fabrycznej navi. Za tą cenę kupie carPC i wgram dowolną automapę lub jakiegoś garmina i mapy będę aktualizował za pięć razy taniej

_________________
pozdrawiam
Tomek Toost


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 00:58 
Offline
Zaawansowany
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2009, o 19:50
Posty: 638
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 4
Marka: Toyota
Model: T25FL > T27FL2
Rocznik: 2016
Silnik: 2ZR-FAE
honey napisał(a):
ja się zbieram na te nowe mapy do mojej T25 (w tej chwili mam 2008-2009 i nie mam np. Opola ani ul. we Wro, gdzie mieszkam :-D )

Nie ma Opola?? Duzo mniejszych miast, miejscowosci, wsi jest, az sprawdze jutro.

Jezeli chodzi o aktualizacje nowych drog i ulic, to w E12 pojawily sie prawie wszystkie ktorych nie mialem w E11 (2008-2009). Oczywiscie numeru pod ktorym mieszkam nie ma dalej, ale sama ulica jest :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 02:01 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2007, o 00:18
Posty: 2742
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: T22 & T27
Rocznik: 2009
Silnik: 4A-FE & 3ZR-FAE
A u mnie dla odmiany ulica jest, numer jest tylko prowadzi nie tam gdzie mieszkam :nuda:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 21:03 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2009, o 19:40
Posty: 5403
Lokalizacja: BW
Pochwały: 267
Marka: kia
Model: carens
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2.0 gnojowka
adam_12 napisał(a):
Nie ma Opola??

no nie ma Opola, i nie wiem, dlaczego... może to tylko ten niemiecki wyrób tak ma :nuda:

aha, i dziś pytałam o tester nowych map, nie ma i nie będzie, te, co były - zniknęły, ktoś sobie je wziął, jak swoje... Obrazek
heh, czyli wniosek prosty- nie kupię, bo nie wiem, co w nich siedzi, a czego dalej brak Obrazek

_________________
pzdr, niereformowalna honey :jezyk:
Obrazek

"Jeśli nie masz nic do powiedzenia, nie ubieraj tego czynu w słowa!"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 22:22 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2007, o 00:18
Posty: 2742
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: T22 & T27
Rocznik: 2009
Silnik: 4A-FE & 3ZR-FAE
A co to jest ten tester?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 22:51 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2009, o 19:40
Posty: 5403
Lokalizacja: BW
Pochwały: 267
Marka: kia
Model: carens
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2.0 gnojowka
no mieli w serwisie jakiś jeden przechodni zestaw nowych map, więc to chyba był tester Obrazek Obrazek

_________________
pzdr, niereformowalna honey :jezyk:
Obrazek

"Jeśli nie masz nic do powiedzenia, nie ubieraj tego czynu w słowa!"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 23:21 
Offline
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 16 lis 2007, o 08:12
Posty: 20513
Lokalizacja: Schwäbisch Hall
Pochwały: 292
Marka: Toyota
Model: Avensis T22
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2001
Silnik: 2.0 D4D 1cdftv
honey napisał(a):
no nie ma Opola
no i potem musi Cie ktos w terenie ratowac (nie wypominajac ;-) ), o kant d.... taka nawigacja....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2010, o 23:27 
Offline
Spamer
Spamer
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 maja 2009, o 19:40
Posty: 5403
Lokalizacja: BW
Pochwały: 267
Marka: kia
Model: carens
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 2.0 gnojowka
wrc napisał(a):
o kant d.... taka nawigacja....

nie o kant d... nawigacja, tylko mapy mają braki na wschodzie :cfaniak:
a to, żeś mnie uratował, to tylko twoja dobra wola była, i to ci się chwali :-D więc nie wypominaj głośno :jezyk:

_________________
pzdr, niereformowalna honey :jezyk:
Obrazek

"Jeśli nie masz nic do powiedzenia, nie ubieraj tego czynu w słowa!"


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2010, o 20:47 
Offline
Zaawansowany
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2009, o 19:50
Posty: 638
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 4
Marka: Toyota
Model: T25FL > T27FL2
Rocznik: 2016
Silnik: 2ZR-FAE
Opole jest, az sprawdzilem.

Moze to byla plyta west lub central, wtedy sa tylko glowne drogi innych regionow (sprawdze jutro :) ). Polska jest na east i north.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2010, o 17:36 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 12 lip 2010, o 17:24
Posty: 1
Lokalizacja: Hiszpania
Witam wszystkich
Jestem tu nowy i proszę o pomoc!! Kolega ma toyotę land cruiser z nawigacją dotykową. Chciałbym mu ustawić polskie menu i najnowszą mapę. Mam problem z ustaleniem typu tej nawigacji. Wydaje mi się, że jest to TNS600 gen 03. Jeżeli ktoś rozpozna co to za nawigacja to proszę o podanie (jeśli to możliwe) linku do nowych map i ewentualnie informację czy jest możliwe polskie menu. POZDRAWIAM tu jest foto Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lip 2010, o 22:06 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 4 cze 2007, o 00:18
Posty: 2742
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: T22 & T27
Rocznik: 2009
Silnik: 4A-FE & 3ZR-FAE
Polskiego menu na pewno nie ustawisz, bo to nowość dla nawigacji od 2009 roku w górę.
Mi to wygląda na Generation 00 albo Generation 01 z racji szarej kolorystyki.

Tu możesz sprawdzić jak masz numer płyty http://www.toyota-mapupdates.eu/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 8 lip 2013, o 19:36 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2012, o 07:03
Posty: 61
Lokalizacja: Żyrardów
Marka: Toyota
Model: T22 wagon SOL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2002
Silnik: 2.0 d4d
Witam, czy ktoś orientuje się, gdzie znajde Toyota TNS310 Traffic Plus DVD Navigation System Plus Europe EAST 2011-2012 ?? mam 2010-2011 śmiga aż miło,ale sprawdziłbym z ciekawości...?

_________________
Alkohol zabija, ale ilu ludzi sie dzieki niemu urodzilo!! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2013, o 16:56 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2012, o 07:03
Posty: 61
Lokalizacja: Żyrardów
Marka: Toyota
Model: T22 wagon SOL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2002
Silnik: 2.0 d4d
I tak od Siebie dodatkowo mam T22 i podobno nie było w nich TNS 310 Plus, a jednak :)..

_________________
Alkohol zabija, ale ilu ludzi sie dzieki niemu urodzilo!! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 lip 2013, o 19:42 
Offline
Guru
Guru
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lut 2008, o 13:04
Posty: 2248
Lokalizacja: WAW, Józefów
Pochwały: 100
Marka: CZARNA
Model: WOŁGA T25
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2005
Silnik: 2,0 D4D 1CD
Zwyczajny napisał(a):
I tak od Siebie dodatkowo mam T22 i podobno nie było w nich TNS 310 Plus, a jednak :)..

Wrzuć fotę jak wygląda TNS310 w t22 w wolnej chwili...

_________________
"CZARNA WOŁGA"Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2013, o 13:10 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2012, o 07:03
Posty: 61
Lokalizacja: Żyrardów
Marka: Toyota
Model: T22 wagon SOL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2002
Silnik: 2.0 d4d
Proszę bardzo... Nie dałem tylko widoku z nawigacji z jazdy, bo nie będę już dzisiaj jeździł,ale wyświetlana jest mała godzina, pozostały czas i odległość, strzałka kierunku gdzie sie znajduje cel, Duża strzałka z odległością do kolejnego manewru oraz pokaz dokładnego manewru przy zbliżaniu się do skrzyżowania z lotu ptaka..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ciekawostka taka, że jeżeli chodzi o wyznaczanie nowej trasy po pominięciu manewru jest szybsze niż w sygicu czy AM na symbianie...
Trwa dosłownie 2-3sekundy :dance:

_________________
Alkohol zabija, ale ilu ludzi sie dzieki niemu urodzilo!! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 lip 2013, o 15:47 
Offline
Stara się...
Stara się...
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 cze 2012, o 07:03
Posty: 61
Lokalizacja: Żyrardów
Marka: Toyota
Model: T22 wagon SOL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2002
Silnik: 2.0 d4d
Może warto by dodać, że to wersja SOL z 03.2002.. Możliwe, że niektórzy z użytkowników T22 po 2001 również mają takie klocki na pokładzie.

_________________
Alkohol zabija, ale ilu ludzi sie dzieki niemu urodzilo!! :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: TNS700 I UPDATE
PostNapisane: 21 lip 2013, o 19:58 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 21 lip 2013, o 17:26
Posty: 1
Lokalizacja: LONDYN
Marka: TOYOTA
Model: AVENSIS
Rocznik: 2004
Silnik: 2.0 BENZYNA
Witam posiadam nawigację tns700 .Mapy które mam to A 08927-00051 86271-60W230 2006-2007 VER.1.Ta mapa jest bardzo słaba.moje pytanie to gdzie mógłbym znależć mapy i które będą pasowały (z Polską).Czy jest możliwe wgranie polskiego menu i języka.Jest również litera ''A'' a nie np. ''E11'' nie do końca wiem co to oznacza. Moja nawigacja to taka jak na tym filmiku. http://www.youtube.com/watch?v=GwXlrTg_O4A Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2013, o 20:14 
Offline
Mistrz
Mistrz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 21 sty 2013, o 00:30
Posty: 1237
Lokalizacja: WWA/Ochota
Pochwały: 41
Marka: Citroen
Model: Czołg C4 Picasso
Nadwozie: inne
Rocznik: 2008
Silnik: 2.0 ON
Z tego co pamiwtam tej nawigacji nie da sie spolszczyc

_________________
Mój Trooper
Spotowanie w stolicy


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 22 lip 2013, o 09:13 
Offline
Coś wie...
Coś wie...

Dołączył(a): 10 lip 2012, o 15:25
Posty: 142
Lokalizacja: DK, ZS
Pochwały: 1
Marka: Toyota
Model: Avensis t25 fl
Rocznik: 2007
Silnik: ADT250L-AWFEYW
aktualne mapy do nabycia w ASO Toyota jesli lubisz wydawac duuuzzzooo kasy albo na ebaju jesli nie lubisz wydawac duuuzzzooo kasy.
Nawigacje da sie spolszczyc ale tylko menu i koszt spory, jakis rok temu to bylo ok 500 pln-ow. Map w jezyku polskim niestety brak


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda