TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 12 gru 2017, o 12:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sty 2017, o 20:25 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2017, o 20:14
Posty: 2
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Nadwozie: hatchback
Rocznik: 2005
Silnik: 2.0 D4D
Witam. Mam dość nietypowy problem z moją avensis. Ruszam biegi normalnie sa i raptownie daje gazu a biegu nie ma,biegi znikają. Wbijam gałką przykładowo 1 lub 2, puszczam sprzęgło i nic się nie dzieję tylko słychać " chrabolenie ", wduszę sprzęgło to przestaje " chrabolić ". Po chwili biegi sie pojawiaja i pozniej znowu znikaja. co to moze byc bo jestem za granica i musze szybko zrobic...
Nie wiem czego to może być wina.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 6 sty 2017, o 20:45 
Offline
Stara się...
Stara się...

Dołączył(a): 23 paź 2016, o 20:47
Posty: 48
Marka: Toyota
Model: Avensis T25 FL
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2007
Silnik: 1AD–FTV, 2.0 D
Oj aby to nie była dwumasa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 7 sty 2017, o 11:41 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 6 sty 2017, o 20:14
Posty: 2
Marka: Toyota
Model: Avensis T25
Nadwozie: hatchback
Rocznik: 2005
Silnik: 2.0 D4D
No ale co by taki objaw był dwumasy.. szczerze wcześniej zero problemów. .. może olej w skrzyni albo już sam nie wiem..


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda