TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis
Teraz jest 20 sie 2019, o 05:54

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 mar 2019, o 09:29 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 26 mar 2018, o 13:21
Posty: 7
Marka: Toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2010
Silnik: 2.0 Dizel
Witam podpiołem ostatnio pod gniazdo OBD Chiński adapter bluetooth i zaczeły się problemy. Pacjent Toyota Avensis T 27 2.0 D4D oszalał wywaliło wszystkie kontrolki brak automatycznych świateł, elektryczny ręczny z automatu nie odpuszcza, wspomaganie ciężko chodzi, licznik nie pokazuje prędkości spalania temperatury oraz obrotów, silnik pracuje normalnie . Po podpieciu komputera u mechanika łączy się tylko z mimo i poduszkami
Popiołem wszystkie moduły brak połączenia z EDU Zamieniłem ECU na drugie o tych samych numerach również brak połączenia bezpieczniki ok .


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 18 kwi 2019, o 20:52 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 26 mar 2018, o 13:21
Posty: 7
Marka: Toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2010
Silnik: 2.0 Dizel
Poszła na ZŁOM!!!!!!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: auto.com.pl | motostat.pl | Polska Jazda