TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 15 gru 2018, o 16:53

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 sie 2018, o 16:38 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 28 sty 2015, o 19:51
Posty: 19
Marka: Toyota
Model: Corolla e11
Rocznik: 1997
Silnik: 4efe
Witajcie. Przed wyjazdem za granicę zauważyłem że po zamknięciu auta nadal świeci się komputer pokładowy. Był tak jakby zawieszony, nie mogłem na kierownicy zmienić ustawień no spalanie range itp., auto zachowywalo się poza tym normalnie. Niestety było to w nocy i spieszylem się na pociąg. Nie miałem nawet jak klemy ściągnąć. Sądziłem że jak wrócę za tydzień to akumulator będzie rozładowany. Po powrocie okazało się, że auto odpala ale komputer nadal wisi na jednym ekranie i się nie zmienia. Ściągnąłem na chwilę kleme, zamocowalem znowu i komputer wyświetla teraz tak jak na zdjęciu. Nie ma podświetlenia i wisi ciagle ten obrazek. Co się mogło się stać i czy samemu mogę coś zrobić? Może to być ważne: w aucie miałem nawigację na płyty pod fotelem ale ja odłączyłem, żeby mieć wolne dwa miejsca na wyświetlaczu i wtyczki od tej nawigacji są zwiniete razem. Pomocy! Obrazek

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda