TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis
Teraz jest 17 wrz 2019, o 02:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 sty 2018, o 00:28 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 26 gru 2017, o 23:59
Posty: 5
Marka: Toyota
Model: Avensis T27
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2014
Silnik: 2.0 D4D 150hp
Jak to zrobić w T27? Sposób z t25 z yt nie działa :/


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 sty 2018, o 02:27 
Offline
Stara się...
Stara się...

Dołączył(a): 23 paź 2009, o 01:12
Posty: 37
Lokalizacja: Pn. Polska
Przy okazji przeglądu w ASO poprosiłem to mi bez problemu wyłączyli bo to chyba tylko kompem da się zrobić.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 25 lip 2019, o 21:24 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 1 sty 2015, o 14:30
Posty: 5
Marka: skoda
Model: octavia RS
Rocznik: 2001
Silnik: 1.8T
albo wypiac dwupinową wtyczkę , albo kompem , mój Lunch to obrabia :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: auto.com.pl | motostat.pl | Polska Jazda