TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 21 sie 2017, o 02:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 11 sty 2017, o 02:47 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 11 sty 2017, o 02:41
Posty: 2
Marka: Toyota
Model: Avensis
Rocznik: 2003
Silnik: 1.8
Witam.
Jestem całkowicie zielony. Dzisiaj wraz ze znajomym chcielismy wymienic zarowki z tylnej lampie. Z zewnatrz za pomoca kluczyka kilka razy otwieralem samochod zeby sprawdzic pozycje zarowki od kierunkowskazu (ciezko trafic nie zdejmujac lampy). W samochodzie byla procedura zamkniecia i otwarcia za pomoca kluczyka w celu aktywowania zaplonu. Wtedy przestawala migac niebieska dioda i samochod odpalal. W tej chwili dioda nie miga samochod zamyka sie i otwiera jednak nie sygnalizuje tego kierunkowskazami, tak samo nie dzialaja awaryjne. moze miec to cos wspolnego z zalaczeniem wylaczeniem immo? Czy to w ogole jest immo? Dziekuje z gory za jakiekolwiek podpowiedzi.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2017, o 17:38 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 11 sty 2017, o 02:41
Posty: 2
Marka: Toyota
Model: Avensis
Rocznik: 2003
Silnik: 1.8
zamkniete, bezpiecznik hazard


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda