TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis


Teraz jest 19 sty 2017, o 10:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 8 sty 2017, o 14:29 
Offline
Stara się...
Stara się...

Dołączył(a): 8 gru 2013, o 22:16
Posty: 54
Marka: Toyota
Model: Avensis
Rocznik: 2003
Silnik: 1,8
Przyszły mrozy a co za tym idzie człowiek przypomina sobie że nie działa mu od jakiegoś czasu podgrzewanie lusterek. Przekopałem forum i doszedłem do wniosku że maty do wymiany. Zdemontowałem jeden wkład lusterka aby wymierzyć i zamówić zamienniki mat i przy okazji sprawdziłem czy dochodzi napięcie do maty w lusterkach. Mocno się zdziwiłem gdy zobaczyłem że do jednej maty dochodzi o wartości ok 14 a w drugim ok 3 (dokładnie nie pamiętam ) :niewiem: Dodatkowo sprawdziłem maty i też są uszkodzone bo nie ma przejścia na nich. Gdzie szukać przyczyny takiej rozbieżności w napięciu ? To raczej nie normalne zjawisko... Może ktoś z Was miał taką przygodę ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: checkengine.eu | auto.com.pl | motostat.pl | ceramizer.pl | dobrymechanik.net | Polska Jazda | Auto Giełda