TOYOTA AVENSIS FORUM

Forum użytkowników i miłośników samochodu Toyota Avensis
Teraz jest 20 sie 2019, o 04:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 lip 2019, o 08:43 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 8 paź 2016, o 19:00
Posty: 20
Marka: Toyota
Model: Avensis
Nadwozie: kombi
Rocznik: 2009
Silnik: 1.8 benzyna
Witam, mam problem z swoją T27, zauważyłem od jakiegoś czasu, że trochę "osłabła" . Nie jest to jakaś wielka utrata mocy, ale jednak jest (porównałem do kolegi który ma podobną z tym samym silnikiem tylko automatem). Samo auto zachowuje się normalnie, przyśpiesza ale wolniej, nie wykazuje błędów ani na liczniku ani po podjęciu kompa. Auto ma około 205 tys przejechanych kilometrów, w tym około 70 tys na gazie (po przełączeniu na benzynę również słabo przyspiesza). Ostatnio wymieniłem świece, ale nie pomogło. Ktoś ma jakiś pomysł?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 lip 2019, o 11:39 
Offline
Nowicjusz
Nowicjusz

Dołączył(a): 19 lip 2019, o 11:36
Posty: 6
Marka: toyota
Model: avensis
Rocznik: 2007
Silnik: 2.0 d4d
a jaki silnik tam jest>? stalo sie nagle masz czym odczytac bledy i podgladnac paramety silnika?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Toyota Avensis - nasza pasja...

Strony partnerskie: auto.com.pl | motostat.pl | Polska Jazda